Barcelona gjør historisk Champions League-comeback: Beseirer PSG To Advance

Innholdsfortegnelse:

Vent, gjorde Barcelona bare det? Hvordan gjorde de det ?! Lionel Messis lag dro av comeback for aldrene 8. mars, og slo Paris Saint-Germain mens de også scoret nok poeng til å sikre at de går videre til neste runde i Champions League!

Glem New England Patriots comeback over Atlanta Falcons i Super Bowl 51. Dette er enda mer uvirkelig. Alle hadde avskrevet Barcelona etter at de tapte mot Paris Saint-Germain 14. februar. 0-4-nederlaget i første etappe av 16-runden gjorde at Barca trengte å score minst 5 poeng i andre etappe 8. mars, alt mens PSG - en av de beste troppene i verden - holdes skoreløs. Avansering til kvartfinalen virket praktisk talt umulig.

Det er det Lionel Messi, 29, Neymar, 24, Sergi Roberto, 25 og resten av Blaugrana gjør best av! Etter 95 minutters spill ble sluttfløyten blåst og stillingen 6-1, med Barcelona som scoret nok poeng til å gå videre til neste trinn i turneringen!

Paris Saint-Germains hotteste hunks - bilder

Ingen lag har noen gang kommet tilbake fra et underskudd på fire mål for å avansere til neste runde, ifølge The Guardian, men Barcelona gjorde det bare. Da spillet startet visste Barcelona at det måtte til å gå hardt - og de gikk hardt!

Luis Suarez, 29, sparket i gang dette historiefagende comebacket to minutter ut i kampen, og sikret det første målet. Andres Iniesta, 32, satte Barca opp 2-0 på minutt 42, selv om han hadde hjelp fra PSGs Layvin Kurzawa, 24. Etter at Andres tok et skudd mot målet, scoret Layvin tilfeldigvis på sitt eget lag og holdt Barcas momentum i live.

Verdens beste jævla lag vinnermålet #Barcelona #UCL #FCBPSG #viscabarca ❤️? pic.twitter.com/8l7LcOEAgO

- キ ツ ネ ザ ル (@ismafromthetrap) 8. mars 2017

Neymars UTROLIG frisparkmål i HISTORISK seier. Barcelona vs PSG highli

t.co/8SNkMJlM2h via @YouTube

- owusu emmanuel (@ oae2gain) 8. mars 2017

Liverpool-legenden, Steven Gerrard-reaksjon på Barças vinnermål! Dette er gull! pic.twitter.com/wFdT9e6lBU

- Barcelona Worldwide (@BarcaWorldwide) 8. mars 2017

Pundits: Ingen har noen gang kommet tilbake fra et 4 mål underskudd i #UEFA

Barcelona: hold ølet mitt

#Barca pic.twitter.com/kLiXFLBOeG

- PimpStarTroope MaK_G (@Da_MaK_G) 8. mars 2017

Sergi Robertos mål pic.twitter.com/nxA8OhZWi8

Messi scoret på det 50 minutt, etter at en straffe ble kalt over et brak mellom Neymar og Thomas Meunier, 25. Med Barca oppe 3-0 (4-3 på sammenlag) Blaugrana-fansen var på kant - bare for å få et nær hjerteinfarkt når Edinson Cavani, 30, scoret for PSG. Det gjorde Barcelonas oppgave så mye vanskeligere. Hvis Barcelona scoret fem mål, ville de bundet PSG på sammenlagt, 5-5. PSG ville imidlertid vinne uavgjort siden de scoret et bortemål på Barcas felt.

Det var som om spillet var over. Nå trengte Barca å score ytterligere tre mål før kampen endte. På en eller annen måte gjorde de det! Det ville ikke være før det 87. minutt før Blaugrana scoret igjen, med Neymar spikret i et frispark. Den brasilianske superstjernen skulle score igjen to minutter senere, og konvertere en straffe for å binde lagene 5-5 på sammenlag. Med tiden å klikke seg bort, ville Sergi bli helten i Barcelona og trykke på et frispark fra Neymar for å forhindre eliminering!

Un. Være. Lievable. Denne seieren setter Barcelona enda en gang inn i historiebøkene, da de avverget eliminering. Er det noe lag som kan forhindre Barca i å vinne mesterskapet etter å ha trukket av dette miraklet?

Er du overrasket over at Barcelona klarte å trekke dette comebacket av? Tror du at de vil vinne Champions League?