Brooke Koepka vinner US Open - Victorious In Golfs Second Major Tourney Of 2017

Innholdsfortegnelse:

Han gjorde det! Brooks Koepka kjempet seg gjennom en knusende finaleomgang på Erin Hills, WI for å bli US Open 2017-mester. Vi har detaljene om hans utrolige seier.

Alt hagler Brooks Koepka ! Han kjempet gjennom fire dager med utrolig tøft spill for å gjøre krav som US Open 2017-mester. Det var en tøff dag med spill gjennom finalerunden 18. juni i Erin Hills, WI, og til slutt fant 27-åringen seg på topplisten etter hvert som spillet ble avsluttet. Dette er hans aller første seier i en større turnering, og beviser at verdens 22. spiller er nå en av profesjonelle golfs mest elitestjerner.

Hans siste runde fem under bidro til å sikre sin plass i golfhistorien, da han avsluttet med bemerkelsesverdige seks birdies og en bogey for å havne på under 16 år til turneringen. Hans poengsum knytter Nord-Irlands Rory McIlroys seier i 2011 for den laveste poengsummen til par i US Open-historien. Ting ble gjort litt lettere for Brooks da Rory og Jason Day, 29, ble kuttet 16. juni etter å ha katastrofalt åpnet to runder. Rory er den nest rangerte spilleren i verden og Jason er nummer tre, så det var et sjokk å se dem begge gå hjem så tidlig.

Verdens topprangerte spiller Dustin Johnson, 32, håpet på å gjenta seg ved US Open-mesteren, men han hadde litt konkurranse tidlig da Rickie Fowler, 28, fremsto som den dominerende spilleren i turneringen. Innfødt i California hadde aldri vunnet en major, og lette etter sin første sjanse til å holde en av golfens fire store pokaler over hodet. Dustin ble sterkt favorisert for å vinne The Masters i april, men måtte bøye seg ut etter å ha trippet på trappene ved utleiehjemmet sitt og skadet ryggen på tampen av turneringen. Med at US Open var den neste store på kretsen, hadde han mye å bevise. Han ble bare pappa igjen da forloveden Paulina Gretzky, 28 år gammel, fødte parets andre sønn 13. juni. Til syvende og sist var det ikke verken Rickie eller Dustin, da Brooks tok US Open.

Brooks Koepka har en US Open og en kjæreste. Hva hun heter vil være feil

husket i lang tid. pic.twitter.com/famdARRu9d

- Brad Galli (@BradGalli) 19. juni 2017

, send gratulasjonene dine til Brooks i kommentarene våre. Er du glad for at han vant US Open?