Clint Dempsey & John Anthony Brooks: Meet USAs Soccer Heroes

Innholdsfortegnelse:

Med ren viljestyrke drev det amerikanske herrelaget 16. juni for å vinne verdensmesterskapets åpningskamp mot Ghana, 2-1. Den sjokkerende seieren kom på skuldrene til en fyr som scoret et tidlig mål og et annet som scoret et sent mål - nå finn ut mer om Clint Dempsey og John Anthony Brooks.

Fotballfeber er tilbake i USA etter at det amerikanske herrelaget brølte tilbake for å vinne 2-1 sent mot Ghana i deres åpningskamp for verdensmesterskapet 16. juni. Men når Team USA-bangwagon fylles opp, er det to navn på leppene til fansen akkurat nå - Clint Dempsey og John Anthony Brooks, mennene som scoret USAs spennende mål. Så hvem er de?

Clint Dempsey: 3 ting å vite om USA Soccer Vet

1. Han har vært på dette i en stund

For de som stiller inn på verdensmesterskapet for første gang i år, er Clint et nytt ansikt, men han er faktisk en av de mest gjenkjennelige, lengst tidede spillerne på USMNT (Tør vi si at han er så stor som Landon Donovan ?). Faktisk er dette hans tredje verdensmesterskap. Clint scoret sitt første VM-mål helt tilbake i 2006 - merkelig nok var det mot Ghana.

2. Nå er det fort!

Clints sjokkerende mål 16. juni mot Ghana kom bare 29 sekunder inn i kampen! Det var det femte raskeste målet noensinne scoret på verdensmesterskapet, og det raskeste målet noen gang scoret av en amerikansk spiller i turneringen.

3. Han spiller for familie og venner

Når han scorer gir Clint vanligvis en unik honnør til himmelen - han holder opp en finger på den ene hånden og tre fingre på den andre. Det er en hyllest til både søsteren Jennifer, som på tragisk vis døde av hjerneorganisme i en alder av 16 år, og vennen Victor Rivera Jr., en skolelagkamerat som døde da han ved et uhell ble skutt i hodet, melder The Daily News.

John Anthony Brooks: 3 ting å vite om den nye helten

1. Nybegynnerens hell

Mens Clint er en velprøvd og sann spiller for USA, har John knapt kommet på banen iført rødt, hvitt og blått - han har bare spilt på fem kamper med det internasjonale laget. Ghana-spillet, som John vant ved å score som en erstatter i det 86. minutt, var faktisk hans første VM-kamp noensinne.

2. Født i USA?

John var det ikke. The Notorious JAB er sønn av en amerikansk serviceman som er født og oppvokst i Berlin. Han spilte fotball for ungdomsakademiet Hertha BSC og signerte senere en proffkontrakt med klubben. Men hans hjerte ligger hos stjernene og stripene - som dobbeltborger i USA og Tyskland, da det var på tide å velge hvilket internasjonalt lag han skulle spille med, valgte John USA. Alle skulle være glad han gjorde!

3. Han drømte om dette

Ingen spøk. Etter Ghana-spillet avslørte John at han hadde en forutinntelling om sine avdøde helter. "Jeg fortalte lagkameratene mine om det, " sa han til en reporter. “I drømmen min scoret jeg i det 80. minutt og vi vant spillet. Jeg scoret på en heading fra et hjørnespark. ”Wow - John var bare seks minutter fri i drømmen.

Så, hvilken amerikansk fotballstjerne elsker du mest? Gi oss beskjed.