Cloud Computing vinner 2017 Preakness satser over å alltid drømme

Image
Image
Image
Image

Etter at Always Dreaming vant Kentucky Derby i 2017, var presset på for å se om hesten kunne vinne Preakness Stakes, det andre løpet i Triple Crown. Etter to minutter med ren spenning dukket den uventede Cloud Computing opp som mesteren!

Alle øyne vendte seg mot Baltimore 20. mai, da Pimlico Race Course ble sentrum i den fullblods racingsverdenen. Det 142. kjøringen av Preakness Stakes fikk alltid Dreaming, Classic Empire og åtte andre hester kjempe om en plass i vinnersirkelen. Akkurat som det spennende Kentucky Derby 6. mai, var dette to minutter rent adrenalin, da de nydelige beistene sprengte ut av bodene for å løpe løpet på 1-3 / 16 mil. Det hele kom ned til siste strekning, med Cloud Computing som slo alle andre for å vinne!

Dette løpet hadde halvparten av antall hester som kjørte Kentucky Derby. Sammen med Always Dreaming og Classic Empire kunne 130, 00 tilskuere samlet i Maryland plassere pengene sine på Cloud Computing, derav, Gunnevera, Term of Art, Senior Investment, Lookin At Lee og Conquest Mo Money. Pungen for dette løpet nådde 1, 5 millioner dollar, med $ 900 000 til vinneren. Mens løpet ikke brakk banken som "Run for the Roses", er det fremdeles en fin del av endringen. En hest kunne kjøpe mange epler med $ 900 000.

Classic Empire og Gunnevera kan ha fått en hov på konkurransen, da de to hestene trakk nr. 6 og nr. 6 stolpe. Siden 2008 har to hester vunnet siden nr. 5 og 6 plass. Når det gjelder alltid å drømme - nr. 4-båsen han trakk er også heldig. Mens den siste hesten som vant fra dette stedet var Curlin i 2007, har båsen produsert 13 vinnere i løpet av de siste 114 årene. Always Dreaming hadde bedre odds på morgenlinjen, gitt 4-5 sjanser til å vinne dette løpet. Classic Empire var nest best, med 3-1, mens Loking At Lee ble tredje med 10-1.

Å vinne Triple Crown i racing er vanskeligere enn det ser ut. Mens amerikanske Pharoah (Classic Empire halvbror, FYI) fikk det til å se enkelt ut, men oppgaven er ingen tur i parken. Nyquist virket som om han kunne vinne Preakness 2016 etter å ha tatt årets Kentucky Derby, men det var Exaggerator som trakk unna med seieren. Kan en hest lide et ødelagt hjerte, gjennomvåt av bitter skuffelse? Forhåpentligvis kan en gulrot gjøre det hele bedre.

Hva synes du om Preakness Stakes 2017, ? Vant hesten din? Er du spent på Belmont Stakes?