NASCAR Sprint Cup Series: Se The Pure Michigan 400 Race Online

Innholdsfortegnelse:

Dette skal være episk! Pure Michigan 400 Sprint Cup-løpet vil skille mennene fra guttene når det er i gang 28. august kl. EST. Vil forsvarsmesteren Matt Kenseth (44) gjenvinne kronen som konge av Michigan International Speedway? Klikk for live stream for å se!

Hvis Matt tror at han vil ha det helt på sin måte, har han en annen ting som kommer! Rival Joey Logano, 26, vant denne sesongens første Sprint Cup-løp på Michigan, Firekeepers Casino, tilbake i juni. Han vil gjøre alt han kan for å gjøre jobben til Matt så mye tøffere, i det som vil være en episk kamp til målstreken.

KLIKK HER FOR LIVE STREAM

BILDER: Kjendis racing fans som elsker NASCAR

Imidlertid er en mann som ikke vil konkurrere Jeff Gordon. NASCAR-legenden, som har subbet for Dale Earnhardt Jr., vil ikke være tilgjengelig på grunn av et tidligere forpliktelse. I stedet, med Dale som fremdeles ikke er egnet til å komme tilbake til to løp etter hjernerystelsesproblemene, har Hendrick Motorsports sagt at Alex Bowman vil kjøre for dem i denne i stedet.

I fjor satte Matt en fantastisk ytelse, og ledet løpet på rekord 146 runder inkludert de siste 25 for å vinne løpet med letthet. Kevin Harvick endte på andreplass, og han håper helt sikkert å gå en bedre Stewart-Haas Racing denne gangen. Han er nummer to i 5 av de siste 7 løpene i Michigan, så han vet hvordan han skal forhandle denne kretsen perfekt.

Det er helt sikkert et utrolig løp, og et som kan være utrolig vanskelig å kalle. Men mye av de smarte pengene ligger på Brad Keselowski, som har vært den beste driveren denne sesongen ved å få det beste ut av aerodynamikkpakken., gleder du deg til Pure Michigan 400 Sprint Cup Series-løpet? Kan Matt gjenta heltene fra i fjor? Fortell oss hvem du tror blir seierherre!