Rory McIlroy vant British Open Championship 2014

Innholdsfortegnelse:

Rory McIlroy vinner Claret Jug! Etter en siste golfrunde på Royal Liverpool Golf Club i Merseyside, England, dukket Rory opp vinneren av British Open Championship 20. juli.

Når du spiller i en av de hardeste turneringene i golf, vil selv de beste av de beste enten spille som seirere eller bare falle flat. De beste av de beste i all golf var i England 20. juli for British Open Championship. Etter tre intense golfrunder tok Rory McIlroy, 25, hjem Claret Jug og ble kåret til British Open Champion 2014. Gratulerer!

Rory McIlroy vinner British Open

Rory McIlroy vinner British Open Championship! 25-åringen sikret sin tredje store mesterskapspokal 20. juli.

Etter en hardkjempet kamp med Sergio Garcia, som krøp opp på Rory i siste runde, kom Rory seirende ut. Rory slo Sergio med to skudd for å ta med seg Claret Jug.

Sergio begynte å komme opp på Rory, til og med bare å være tre skudd bak ham før bakerste ni. Men Rory viste seg til slutt å være den bedre spilleren.

Etter sin store seier klemte Rory mamma umiddelbart. Han delte sin søte følelse i et intervju etter seier. Det var første gang moren deltok på et mesterskap som han vant.

"Det er veldig hyggelig å dele et øyeblikk som dette med dem, " sa han.

Han delte også hvordan hans "besluttsomhet" og "harde arbeid" bidro til å få ham inn i denne vinnende posisjonen.

"Det er et stort øyeblikk, " sa han. “Jeg føler at jeg har kommet langt de siste 18 månedene. Mye har skjedd med meg

av og på golfbanen. Jeg tror bare min besluttsomhet og harde arbeid virkelig har lønnet seg. ”

Det har det, Rory.

Tiger Woods, i sin første store turnering på snart ett år, gjorde sin tilstedeværelse kjent i første runde. Til tross for bogeys på de to første hullene, tok Tiger kontroll og svingte for fem birdies i seks hull på bakerste ni. Imidlertid vaklet han på siste runde for en skuffende avslutning.

Det var imidlertid Rory McIlroy som begynte å dukke opp som turneringsleder for turneringen på åpningsdagen. 25-åringen skjøt en seks-under-par 66 for å ta ledelsen i første omgang.

På dag to opprettholdt McIlroy en jevn ledelse og var fire skudd foran Dustin Johnson og Sergio ved middagstid.

Gratulerer til Rory! Ta vare på den Claret kannen. Trekk den nær og klem den fast. Gjør deg klar for PGA-mesterskapet!, forankret du for at Rory vant British Open Championship? Gi oss beskjed!