Amerikanske kvinner vinner 4 × 100 stafett: Allyson Felix plukker opp rekord 5. olympisk gullmedalje

Innholdsfortegnelse:

Heldig nummer fem! Det amerikanske kvinnenes 4 × 100-lag ødela konkurransen 19. august med et av sine raskeste løp noensinne. Seieren ga Allyson Felix sin femte gullmedalje, den mest av enhver amerikansk kvinne i friidrett. Fortsett å lese for alle de spennende detaljene om damenes fantastiske prestasjoner!

Allyson Felix, 30, løp sitt hjerte for å lage olympisk historie, med det amerikanske kvinnenes 4 × 100 stafettlag som tok gullmedaljen i tilfelle, og det ble hennes rekord femte i hennes lagrede banekarriere. Tianna Bartoletta, 30, engelske Gardner, 24, Torie Bowie, 25, utgjorde resten av vinnerlaget. USA var den forsvarende mester i stevnet etter å ha vunnet den i London i 2012, og de beviste at de var de beste ved absolutt å knuse konkurransen, med en 41.02, den nest raskeste tiden noensinne kjørt i OL!

Damene var helt ustoppelige. Tianna kjørte i bane en på innsiden av banen, og fikk ting i gang med et solid løp før hun overleverte til Allyson som cruiset den nedover backstretch med en flott pasning til engelsk. Torie tok den med så mye fart hjem, og overlot verdensmester Jamaica i støvet for å ta med seg sølvmedaljen. Med denne seieren har Allyson nå fem gullmedaljer, den mest av enhver annen kvinne i amerikansk friidrettshistorie.

Klikk her for de mest minneverdige øyeblikkene i Rio-OL

Ingen kabel-TV? Slappe av! Klikk her for å lære hvordan du ser OL online.

Allyson hadde total skremme 18. august da hun babbet stafettpinnen i kvalifiseringsrunden mens hun delte ut til lagkameraten engelske Gardner, 24. Men løpet hadde et gjøremål etter at det ble bevist at en brasiliansk løper hadde forvandlet seg til Allysons bane, som får henne til å snuble og slippe Batonen. USA var seirende da løpet ble kjørt igjen, noe som ga Allyson håp om gull i finalen.

, hva syntes du om dette utrolige løpet?