USA Vs. Nicaragua Live Stream: Se Gold Cup Fotballkamp online

Innholdsfortegnelse:

Etter å knapt ha blitt tatt av Martinique, tar USA nå på seg Nicaragua i den siste kampen i Gold Cup-gruppespillet i 2017. 15. juli-kampen starter 19:00 ET, så husk å se hvert spennende sekund.

USA har stort sett booket turen til knockout-rundene. Etter å ha beseiret Martinique etter et skuffende uavgjort mot Panama, går USMNT inn i dette spillet med Nicaragua med 4 poeng. Selv om de taper, kan de fortsatt gå videre til neste runde. Ut fra deres svake prestasjoner mot den franske regionens lag, kunne USA meget godt tape til La Azul Y Blanco. Hvis amerikanerne ønsker å sikre seg plass i turneringen, tar de bedre med seg alt til FirstEnergy Stadium i Cleveland, Ohio. Ellers må de se resten av Gold Cup fra blekerne.

Selv om USA ikke felt sitt sterkeste lag, så skurret å se dem komme så nær å tape til Martinique, av alle lag. Amerikanerne scoret ikke en gang i første omgang. Det første målet for spillet kom på minutt 54, da Omar González, 28, endelig fant baksiden av nettet. Jordan Morris, 22, doblet scoringen for amerikanerne ti minutter senere, men Kevin Parsemain, 29, scoret på et mål som keeper Brad Guzan, 32, "burde ha gjort bedre for å redde, " ifølge ESPN. Kevin var ikke ferdig, da han tok et skudd i det 76. minutt som steg over hodet til Brad og inn i nettet. Det tok Jordan Morris å plukke opp andre omgangsstang for å bryte 2-2-utligningen. Etter å ha koblet til en Gyasi Zardes, 25, pasning, sprengte Jordan ballen for å gi USA en 3-2 seier.

“Jeg tror vi gjorde det veldig tøft for oss selv. Vi kunne ha gjort mye bedre. Det er den skuffende delen, det faktum at vi la opp to mål, ”sa Omar Gonzalez etter kampen, ifølge Sports Illustrated. ”For å komme videre, er det mye å lære av dette, og jeg er glad for at vi aldri ga opp. Men det er definitivt ting vi kan forbedre oss på. ”Forhåpentligvis har trener Bruce Arena, 65, gjort de riktige justeringene av hans utvalg for å gjøre disse“ forbedringene. ”

Som det er, kan USA ha fått en pause ved å ha Nicaragua som sin siste motstander. Den vinnerløse Pinoleros falt først 0-2 til Martinique, før han led et 1-2-tap mot Panama. Skjønt de klarte å score mot Los Canaleros, så det er en sjanse for at Nicaragua avslutter dette løpet på Gold Cup med en seier tross alt?

Sportsfans kan se dette spillet via Fox Sports offisielle dekning (etter å ha skrevet inn riktig innloggingsinformasjon.) KLIKK HER FOR Å SE USA VS. NICARAGUA LIVE STREAM

Hvem vil du vinne denne kampen? Tror du USA vil få sin handling sammen?